Moara Viselor -
Pensiune turistica de 3 stele
in zona Horezu, Valcea

Locatie

Adresa

Sat Vaideeni, Comuna Vaideeni, Valcea 247725, Romania

Coordonate GPS

45 10' 59.1558" N, 23 55' 14.3142" E

Google Map

Cum se ajunge cu masina

Venind dinspre Bucuresti / Pitesti

  1. Bucuresti - Pitesti pe audostrada A1; Autostrada se continua intr-un pasaj subteran la Pitesti care duce spre drumul spre Ramnicu Valcea. Daca opriti sau plecati din Pitesti, iesiti spre Rm. Valcea
  2. Chiar inainte sa se ajunga in Rm Valcea (approximativ 7km) se face stanga spre Tg Jiu (in intersectia respectiva exista indicator spre Tg Jiu si o benzinarie Boromir a carei culoare predominanta este verde, pe stanga in sensul de mers).
  3. Se trece peste un baraj, se trece pe sub un pod, se intra intr-un sens giratoriu din care se iese pe a treia iesire (se urca pe pod), urmand ca la aproximativ 1 km sa se vireze la stanga pe drumul spre Horezu, Tg Jiu, in dreptul unei benzinarii Petrom. Daca se ajunge la primul set de semafoare inseamna ca s-a mers prea departe. Teoretic se poate vira la stanga si aici -se ajunge pe acelasi drum-, dar este indicator cu "Obligatoriu inainte".
  4. Se urmareste drumul pana in centrul orasului Horezu unde se vireaza la dreapta spre Vaideeni (exista indicator "Vaideeni 7 km" pe partea stanga a drumului; alte puncte de reper: cladire din panouri metalice pe partea stanga, o statuie pe partea dreapta chiar in intersectie, drumul pe care se intra este cu sens unic, intersectia unde se vireaza la dreapta este precedata de o curba a drumului la aproximativ 90 de grade si doua treceri de pietoni).
  5. De la intrarea in Vaideeni sunt indicatoare cu "Pensiunea Moara Viselor" (scris albastru pe fond galben) in fiecare intersectie pana la poarta pensiunii. Pensiunea este retrasa cam 200 m de la drumul de acces, pana la ea fiind un platou si un rand de copaci. Poarta este de culoare maro, este deschisa si exista si doua panouri cu "Pensiunea Moara Viselor".

Venind dinspre Sibiu / Rm. Valcea

in curand

Venind dinspre Tg. Jiu

in curand

Telefoane rezervari si informatii:
0745 067 635
0250 865533
021 221 9448